سفارش تبلیغ
صبا ویژن

چطور صفحه نمایش گوشی آسیب دیده خود را به زندگی بازگردانیم؟

چطور صفحه نمایش گوشی آسیب دیده خود را به زندگی بازگردانیم؟

روی صفحه نمایش تلفن هوشمند نازنینتان خش افتاده است؟ زیاد ناراحت نباشید راه‌هایی وجود دارد. فقط به خاطر داشته باشید که موارد زیر شاید به بدتر شدن مشکل شما بی‌انجامد. مخصوصا مواردی که باید خودتان انجام دهید، پس هیچ تضمینی در پاسخ دادن تمام راه حل‌های موجود وجود ندارد. تنها در مقاله زیر تلاش شده تمام راه‌های ممکن ذکر شوند.

فروش ویژه پرفروش‌ترین گوشی‌های موبایل در دیجی کالا

اولین کاری که باید انجام دهید این است که سری به گارانتی دستگاه خود بزنید و مطمین شوید که آیا امکان تعویض صفحه نمایش جز موارد گارانتی است یا خیر؟ به این فکر کنید که آیا می‌توانید با وجود آن خش یا ترک خوردگی به زندگی خود ادامه دهید؟ آیا اصلا این خش ارزش هزینه کردن یا به خطر انداختن کل صفحه نمایش را دارد؟ در آخر وقتی کار از کار گذشته است، حداقل با استفاده از یک محافظ صفحه نمایش از آسیب‌های بعدی جلوگیری کنید و خشهای موجود را کمرنگ‌تر کنید.

راه حل اول: خمیر دندان، واکس‌های ضد خش ماشین، کرم، روغن‌ها یا لوسیون
در رابطه با استفاده از کرم‌ها و لوسیون‌ها دو نظر وجود دارد، موافق و خالف. مخالفین بر این باورند که این واکس‌ها یا کرم‌ها که می‌گویند خش و خط‌های صفحه را از بین می‌برند هرگز قادر به چنین کاری نیستند و موافقین هم سر این راه حل قسم می‌خورند.
حالا اگر می‌خواهید این روش‌ها را امتحان کنید سری به کرم‌های از بین برنده خش ماشین، خمیر دندان یا ترکیبی از سفیده  تخم مرغ با سولفات آلمینیوم پتاسیوم بزنید.
پیش از استفاده فراموش نکنید که تمامی در گاه‌های موجود را به خوبی بپوشانید، سپس با یک تکه پارچه نرم ماده دلخواه را در قسمت مربوطه بمالید. برای چند دقیقه این کار را انجام دهید.

راه حل دوم: سمباته کشیدن
یک راه حل خشن‌تر و جدی‌تر سمباته کشیدن از طریق برگه سمباته مناسب است. استفاده از پودر اکسید سریوم که با ترکیب با آب ماده‌ای تشکیل می‌دهد که با استفاده از یک تکه پارچه به راحتی می‌توانید از آن برای صفحه نمایش زخم خورده خود استفاده کنید، راه حل سنتی و البته مناسبی است.
باز هم می‌گوییم در استفاده از پولیش‌ها یا سمباته بسیار احتیاط کرده تا از آسیب‌های جدی‌تر جلوگیری شود.

راه حل سوم: به کار گیری محافظ صفحه نمایش
در ادامه قرار است به راه حل‌های پیشگیری کننده بپردازیم. محافظان صفحه نمایش که در بازار موجود هستند می‌توانند تا حدی از خش و خط افتادن روی صفحه اسمارت فون‌تان جلوگیری کنند. چرا تا حدی؟ چون خود من شاهد بوده‌ام که حتی با وجود این محافظ‌ها اگر شی، تیزی و برندگی زیادی داشته باشد و ضربه شدید باشد، قطعا این روش هم پاسخگو نخواهند بود.
نکته دیگر این است که زیاد به تعاریفی که از سمت سازندگان دررابطه با ضد خش بودن صفحات زده می‌شود اعتماد نکنید و مراتب احتیاط را حتما به جا آورید.
مورد دیگر استفاده از کیس‌ها و کاورهایی است که در بازار به شکل اورجینال یا غیره موجود هستند. البته نکته‌ای که در خرید این محافظ‌ها باید در نظر بگیرید جنس بدنه آنها است. هنگام خرید حتما توجه کنید که پلاستیک یا هر ماده دیگری که برای ساخت آنها استفاده شده صیقلی بوده و در لبه ها بر آمده یا تو رفته نباشد. زیرا اگر این محافظ‌ها به درستی ساخته نشده باشند خود می‌توانند به صفحه نمایش و به طور کلی به اسمارت فون شما آسیب برسانند.

راه حل چهارم: صفحه نمایش را عوض کنید
اگر شکستگی در صفحه نمایش به شکل بدی باشد، قطعا راه دیگری جز تعویض آن نمی‌ماند. با اینکه این راه گران تمام می‌شود، اما شاید در برخی موارد به تعویض کلی گوشی بی‌ارزد. دربرخی از کشورها اگر آیفون شما دچار شکستگی در صفحه نمایش شود کمپانی ترجیح می‌دهد به شما یک تلفن جدید ارایه دهد تا برای تعویض صفحه نمایش هزینه کند.
به هر حال اگر قرار به تعویض یا تعمیر شد بهترین کاری که می‌توان انجام داد تماس با نمایندگی فعال محصولی است که آنرا تهیه کرده‌اید. البته راه دیگری هم وجود دارد که شاید کمی ریسکی باشد. می‌توانید از تعمیر کارهای آزاد هم برای تعویض صفحه نمایش خود استفاده کنید.
اگر تصمیم دارید تلفن هوشمند خود را به جایی غیر از نمایندگی بسپارید حتما از معتبر بودن و کار بلد بودن آنها مطمین شوید.

در آخر به این نکته توجه کنید که پیشگیری همیشه بهتر از درمان است. در نگه داشتن تلفن هوشمند خود حداکثر تلاش لازم را به کار گیرید، زیرا با هر خط و خالی که روی آن می‌افتد از قیمت فروش آن (اگر روزی قصد فروشش را داشته باشید) کاسته می‌شود.